msn 2011, 2011 msn, 2011 msn beta

MSN 2011 beta sürümünü indirin!..

İnternet kullanıcılarının merakla beklediği Windows Live 2011'in betası halka açık hale geldi. İşte program paketini indirmeniz için gerekli link ve MSN 2011'in sundukları...

Dünyanın en çok kullanılan online sohbet programlarından Windows Live (MSN) 2011 sürümüyle kullanıcıların karşına gelmeye hazırlanıyor. Microsoft MSN'in popülerliğini kullanıp kendine has bir sosyal ağ oluşturmak için son birkaç sürümdür Windows Live Essentials adlı program paketini yayınlıyor.

İçerisinde Windows Live Messenger'ın da bulunduğu bu paket sayesinde, fotoğraflarınızı paylaşabileceğiniz bir alan kolayca montaj yapabileceğiniz bir program, blog'unuza daha rahat yazı yazabilmeniz içinse özel bir yazılım da mevcut edilmiş.



Yeni MSN'i indirmek için tıklayınız

XP kullanıcılarına kötü haber var

Windows Live Essentials (Windows Live Temel Parçalar), adlı bu yazılım paketinin beta sürümünde şimdilik Türkçe desteği bulunmuyor. Microsoft'un sitesinde yapılan açıklamaya göre MSN 2011 Windows XP'yi desteklemeyecek. Teknoloji sitesi ShiftDelete.Net'in haberine göre, sadece Vista ve Windows 7'de çalışacak olan program paketi beta testlerinde gelen eleştirilere ve talebe göre XP'ye de uyarlanabilecek.

Program paketinin içerisinde, bilgisayarınızdaki dosyalarınızı otomatik olarak Live Space alanınıza yedekleyen sync adlı bir program da bulunuyor. Ufak kullanıcıların güvenliği için ise aile paketi adlı özel bir koruma yazılımı da paketin içerisinden ulaşabilirsiniz.

Windows Live Essentials'in beta testini yapmak için buraya tıklayın



msn 2011, 2011 msn, 2011 msn beta

0 Response to "msn 2011, 2011 msn, 2011 msn beta"

Yorum Gönder

Pc_kolick@windowslive.com