Casus Oyunu izle, Casus Oyunu online izle, Casus Oyunu canlı izle

Casus Oyunu izle, Casus Oyunu online izle, Casus Oyunu canlı izle
Casus Oyunu
Casus Oyunu


Tarih: 2010-09-11 TV : TV8 Saat: 21:15Tür:Yabancı Sinema


Casus Oyunu
(SPY GAME)
Amerika Birleşik Devletleri’nin merkezi haberalma teşkilatı CIA’de tam 30 yıl başarıyla görev yapmış olan Nathan Muir (Robert Redford) artık emekli olmak üzeredir. Son defa bürosuna gelip, ofiste kalan eşyalarını toplarken, genç ortağı Tom Bishop’un (Brad Pitt) Çin’de casusluk yaparken tutuklandığını ve 24 saat içinde idam edileceğini öğrenir. Yıl 1991’dir, soğuk savaş sona ermiştir ve ABD Başkanı, ticaret konulu üst düzey temaslar için Çin’e gitmek üzeredir.
CIA’nin üst düzey yetkilileriyle yapılan acil bir toplantıya katılan Muir, bu toplantının bilgilendirme amaçlı yapıldığını ve üst yönetimin, Çin’le diplomatik ilişkilerin bozulmaması uğruna, Bishop’u çoktan gözden çıkardığını anlar. Yani, Bishop’u kurtaracak olan tek kişi olan Başkan bu konuyla ilgili bilgilendirilmeyecektir.
Nathan Muir, burada hızlı bir karar vermek durumunda kalır. Önünde iki seçenek vardır. Ya yönetimin uygulamasını tartışmayacak ve Çin’de cezaevinden bir mahkumu kaçırmaya çalışırken yakalanan Bishop’un orada idam edilmesine göz yumacak ya da bilgi ve becerisini çok emek verdiği genç adamı kurtarmak için kullanacaktır. Muir ikincisini seçer. CIA merkezinde takılır, bilgi toplar, taktik geliştirir ve nihayet kendi casusluk oyununu sahneye koymak için kolları sıvar
Tom Bishop’u kurtarmak için Çin’e ulaşmaya çabalarken, eski günleri anar ve idealist ve kendini beğenmiş bir çaylak olarak yanına gelen Bishop’u nasıl eğittiğini, deneyimlerini aktardığını, Vietnam’da, Berlin’de Beyrut’da yaşadıkları çılgınca tempolu operasyonları ve neredeyse dostluklarını bozan kadını düşünür.
Hollywood sinemasının en karizmatik oyuncularından Robert Redford’la ondan da çekici Brad Pitt’i bir araya getiren bu sıkı gerilim ayın en iyi filmlerinden biri. Kaçırılmamalı.

Künye :

Orijinal Adı : Spy Game
Yönetmen : Tony Scott
Oyuncular : Robert Redford, Brad Pitt, Catherine McCormack, Stephen Dillane, Jean Baptiste
Yapım : Casus-Macera 2001 ABD

0 Response to "Casus Oyunu izle, Casus Oyunu online izle, Casus Oyunu canlı izle"

Yorum Gönder

Pc_kolick@windowslive.com